Ervaringen

Fiona is een warm persoon en heeft het hart op de juiste plaats. Je voelt je veilig en beschermt bij haar. Ze is gedreven; iemand die van aanpakken houdt. Dat merk je in haar werkwijze als coach.
Resultaat van deze unieke combinatie: je komt zeker in beweging en je bereikt hetgeen je wenst te bereiken.

Marcel Sanders, www.healthbalance.nu

Na mijn baan opgezegd te hebben was ik mijzelf een beetje kwijt. Ik zat als kersverse moeder thuis vol twijfels en was mij aan het zorgen maken over wat iedereen wel van mij dacht. Hulp vragen vond ik eng maar Fiona gaf mij meteen een gevoel van herkenning. Waar was ik naar op zoek? Het ‘zen’gevoel maar wat is dat? Dankzij haar oefeningen en sessies kon ik concreet zeggen wat ik zocht en kwam er best snel een concreet plan. Het zat al die tijd in mijn hoofd maar ik durfde niet naar mijzelf te luisteren bang voor andermans meningen. Na een aantal sessies heb ik mij ingeschreven bij het kvk en heb nu een webshop. Ik voel mij ‘zen’ en weet wat ik moet doen als oud gedrag weer bovenkomt.

Fiona heeft me de tools gegeven die ik nodig had.

Mareike Pietsch, www.leavelovebehind.nl

Kenmerkend voor mijn coaching en trainingen is dat ik je help uit je hoofd in je lijf te komen. Want in je lijf zit het goud.

Daar komt je creativiteit vandaan, je inspiratie en je zelfvertrouwen. Via je lijf vind je ook ontspanning, plezier en het ‘weten wat je wil’. Door te leven in je lijf en in contact te zijn met je gevoelens, emoties, wensen en verlangens kun je ook jezelf emotioneel helen wat automatisch leidt tot het fysiek helen van je lichaam.

Zelf leefde ik ook jarenlang in mijn hoofd. Ik zag mijn lijf als handig om mijn hoofd rond te dragen. Ik leefde op mentale kracht en doorzettingsvermogen. Totdat ik niet meer kon. Ik was mentaal en fysiek uitgeput. Ik had een Burn-out en al maanden een heftige opvlamming van mijn chronische darmziekte colitis ulcerosa.

Ik was een brok stress en kon niet meer om mijn lijf heen. Ik moest er wel naar gaan luisteren. Dit heeft erin geresulteerd dat ik mijn chronische darmziekte onder controle heb gekregen en al jaren vrij ben van medicijnen. Ik heb nu rust in mijn hoofd, mijn lijf en mijn leven en weet heel goed wat ik wil. Ik kan enorm genieten van de dagelijkse dingen en laat me niet meer uit het veld slaan door tegenslagen of stress.

Vanuit het diepste van mijn ziel is het mijn wens en missie om wat ik geleerd heb te delen en jou te helpen bij het ontdekken van wie je bent en wat je in de weg staat om je optimaal te voelen en je wensen te vervullen.

Persoonlijk coachingstraject

Dit is echt iets voor je als je:

 • Graag een persoonlijke één-op-één aanpak wilt

 • Geen tijdelijk ‘quick fix’ zoekt maar een duurzame oplossing

 • Je klachten nu echt bij de bron wilt aanpakken

 • Er klaar voor bent om eventuele noodzakelijke veranderingen aan te brengen in je leven.

 • Bereidt bent om uit je comfort zone te stappen om te kunnen bereiken waar je naar verlangt.

Wat ga je leren?

 • Luisteren naar de signalen die je lijf geeft. Waardoor je beter voor jezelf kan zorgen omdat je precies weet wat je nodig hebt.

 • Welke gedachten bij jou zorgen voor spanning in je lijf en hoe je van die gedachten af komt.

 • Ontspannen!

 • Wie je bent, wat je wilt en wat je nodig hebt.

Wat levert het op?

 • Sterker in je schoenen staan door meer zelfvertrouwen en eigenwaarde.

 • Weten wat je wilt en wat je nodig hebt.

 • Het lef om de regie te pakken en de stappen te zetten die nodig zijn om te kunnen bereiken wat je wilt.

 • Een ontspannen levenshouding wat van grote positieve invloed is op je gezondheid.

 • Meer energie en plezier doordat je stopt met constant piekeren en zorgen maken.

Veelgestelde vragen:

Als start van het traject zal ik je vragen een vragenlijst in te vullen. In de eerste coachingssessie bespreken we samen de vragenlijst en gaan dieper in op jouw antwoorden. Hierdoor krijg ik snel een goed beeld van jou als persoon en kunnen we samen jouw persoonlijke gewenste resultaat scherp krijgen en meetbaar te maken. Ik werk heel resultaat gericht.

De duur van het traject verschilt per persoon en is afhankelijk van je hulpvraag.

Gedurende het traject kun je ook buiten de sessies om je vragen aan mij stellen die ik dan zo snel mogelijk zal beantwoorden.

Een sessie duurt max. 75 minuten

De sessies vinden in principe plaats in mijn praktijk aan huis in Burgh-Haamstede maar in overleg kunnen we ook voor een andere locatie kiezen. Woon je verder weg dan is dat geen probleem want we kunnen de coachingssessie ook prima via de telefoon of skype doen. Dat werkt super goed.

Nee, dat hoeft niet. Het kan ook via de telefoon of skype indien gewenst, dat werkt net zo goed.